Regel een beautymoment voor jezelf

Een beautymoment als je je verveelt

Zo nu en dan is het goed om je even helemaal te ontspannen en waarom zou je dit niet doen op het moment dat je je even verveelt? Veel is er niet nodig om even een momentje voor jezelf te maken en helemaal tot rust te komen, ter inspiratie:

Een ontspannen beautymoment in bad

beautymoment– Maak een lekker warm bad voor jezelf en gebruik lekker veel schuim. Leg terwijl het bad vol loopt alvast een handdoek, pantoffels of slippers en comfortabele kleding klaar.
– Speel op de achtergrond je favoriete muziek, of luister naar een luisterboek.
– Verwen je haar en gezicht met een heerlijk masker, heb je geen haarmasker in huis? Dan kun je ook een hair conditioner gebruiken in je haar en deze 10 minuten laten inwerken in je haar voor een zijdezacht resultaat.
– Verzorg je lichaam na het bad met je favoriete bodylotion.

Een nuttig beautymoment

Als je even niets te doen heb kun je ook jezelf onder handen nemen. Besteed eens wat extra aandacht aan je uiterlijk waar je dat normaal gesproken minder doet. Hierbij kun je denken aan:

– Een uitgebreide manicure, verzorg je handen en nagels een extra goed, vijl je nagels allemaal naar een mooie lengte, voorzie ze van een mooi kleurtje of ga voor een french manicure en verzorg je handen daarna met handcrème of olie.

– Verzorg je voeten. Voeten worden vaak vergeten bij uiterlijke verzorging, maar een beetje aandacht aan je voeten kunnen een groot verschil maken en hier heb je vooral in de zomer veel plezier van. Bij het verzorgen van je voeten kun je denken aan het masseren van je voeten, het aanbrengen van een voetencrème, eventueel een vettige crème in laten trekken tegen eeltplekken, de nagels vijlen en eventueel een kleurtje aanbrengen op de nagels.
– Verwijder ongewenste haartjes. Dit is een klusje waar we lang niet altijd zin in hebben en daarom perfect om even te doen als je niets te doen hebt. Werk je wenkbrauwen bij, verwijder de haartjes tussen de wenkbrauwen en eventueel de haartjes op je bovenlip.

Hoe ziet jouw ideale beautymoment eruit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *